Το viral μήνυμα επίθεσης της Ακρίτα στον Τσιόδρα: “Όταν τους λένε να μένουν σπίτι εσύ…”

Γιατί επιτέθηκε η Έλενα Ακρίτα στον Σωτήρη Τσιόδρα;

Η κατάσταση με τον κορονοϊό συνεχίζει ν’ αποτελεί μια από τις δυσκολότερες δοκιμασίες στις οποίες έχει υποβληθεί σύσσωμο το ανθρώπινο γένος τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια.

Τα κρούσματα σε καθημερινή βάση αυξάνονται και μαζί, δυστυχώς, αυξάνονται και οι περιπτώσεις των συνανθρώπων μας που δεν τα κατάφεραν και έχασαν τη μάχη με τον Covid-19.

Στην Ελλάδα το απόλυτο πρόσωπο των ημερών δεν είναι άλλο από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος σε καθημερινή βάση ενημερώνει τους πολίτες της χώρας μας για το πώς είναι η κατάσταση στο… μέτωπο του κορονοϊού.

Φυσικά, όπως γνωρίζουμε όλοι, η συχνότερη παραίνεση του κυρίου Τσιόδρα είναι να μείνουμε σπίτι μας, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τη διασπορά του ιού, ούτως ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στο σύστημα υγείας μας να «αναπνεύσει».

Ο ίδιος, ωστόσο, πήγε το πρωί της Κυριακής σε (άδεια) εκκλησία και έψαλε, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Ακρίτα, η οποία φρόντισε να δείξει την αντίθεσή της σ’ αυτή του την κίνηση μ’ ένα ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Ο Τσιόδρας ψάλλει σε ΑΔΕΙΑ εκκλησία. ΑΔΕΙΑ. Οι λειτουργίες τελούνται κανονικά χωρίς πιστούς αλλά ως ιεροψάλτης έχει κάθε δικαιωμα να παρίσταται.

Ακόμα κι έτσι όμως περναει λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα. Αν είναι θρήσκος ας προσευχηθεί σπίτι του. Κι όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι του, εσύ δεν πας στην εκκλησία. Ούτε τη γεμάτη ούτε την άδεια, γνώμη μου.

Όμως μην παραποιούμε τα γεγονότα. Μερικοί ψάχνουν συνωστισμούς και ουρές εκεί που δεν υπάρχουν.

Εκτός αν έχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού που το αποδεικνύουν. Αλλιώς ας αφήσουμε τα φεικ εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται. Στο πουθενά.