Μαρία Σολωμού: Τι απάντησε στo κράξιμο για τη βόλτα με το ποδήλατο!

Επικριτικά σχόλια δέχτηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που είχε πάει βόλτα με το ποδήλατο της.

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι έσπευσαν να την «κράξουν» που αψήφησε την καραντίνα, παρόλο που η αγαπημένη ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που υποστήριξε το κίνημα Μένουμε Σπίτι.

View this post on Instagram

Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου…… Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!! #staysafe

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on

Η Μαρία Σολωμού φάνηκε να ενοχλήθηκε από τα σχόλια των followers της και ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απάντησε αφοπλιστικά:

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω;

Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο.

Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε (γαντάκια, μάσκες) αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου.

Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» είπε η ηθοποιός.