Στεφανία Λυμπερακάκη: Ποιο το κορίτσι που θα μας πάει Eurovision

Την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας ”Con Calma”.

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με σπαστά Ελληνικά είπε μεταξύ άλλων σε πρόσφατες δηλώσεις της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό:

”Συνάντησα το Δημήτρη Κοντόπουλο και του είπα ότι μ’ αρέσει πάρα πολύ η Eurovision και θέλω να πάω” και μου απάντησε άμα θέλεις θα κάνουμε ένα demo, και πήγα και τραγούδησα 4 τραγούδια. Όταν άκουσα το Supergirl είπα wow πολύ ωραίο, καταπληκτικό!”

Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα για να δω τους παπούδες μου στην Κρήτη και την Χίο. Μου αρέσει το Ελληνικό φαγητό και μ αρέσει πάρα πολύ ο τραχανάς μόνο από τη γιαγιά μου».

Η Στεφανία Λυμπερακάκη επέστρεψε στην Ολλανδία όπου θα γυρίσει το videoclip του Supergirl, ενώ έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.