Τον θέλεις; 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις!

Γνώρισες τον κύριο «τέλειο» και ήδη σκέφτεσαι πως θα είναι η σχέση σας;

Ξέρουμε πολύ καλά αυτό το συναίσθημα του ενθουσιασμού όταν κάποιος που μας αρέσει δείχνει ενδιαφέρον. Προσοχή όμως γιατί πολλές φορές αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις.

Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που καλό θα ήταν να μην κάνεις, αν θέλεις να είσαι μαζί του.

Δες παρακάτω τα 4 βασικότερα:

Μην το παίζεις δύσκολη

Γενικότερα, προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι κιόλας. Δε χρειάζεται να του κάνεις τη ζωή κόλαση μέχρι να δεχτείς να βγείτε, ούτε να το παίζεις αδιάφορη ενώ στην πραγματικότητα καίγεσαι για εκείνον. Οι αυθεντικές αντιδράσεις θα εκτιμηθούν περισσότερο, πίστεψε μας!

Μην τον ακυρώσεις

Αν σου προτείνει να πάτε για ποτό, καφέ ή φαγητό και έχεις ήδη πει το μεγάλο ναι, προσπάθησε να μην τον ακυρώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κανονίζεις κάτι και να στο ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Αν δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, δεν έχεις δικαιολογία να μη βγεις μαζί του.

Μην μιλήσεις για τους πρώην σου

Μην αρχίσεις να εξιστορείς τις εμπειρίες που είχες με τους πρώην σου, αν δε σε ρωτήσει. Δεν πρόκειται να του κάνει καλή εντύπωση η συνεχής αναφορά σε προηγούμενες σχέσεις σου. Θα θεωρήσει πως έχεις απωθημένα και σίγουρα θα σε απομακρύνει.

Μην είσαι συνεχώς διαθέσιμη

Άφησε τον λίγο να σε διεκδικήσει. Μην τρέχεις κάθε φορά που στέλνει μήνυμα από πίσω του, γιατί και για σένα δεν είναι ωραίο αλλά και εκείνος θα σε θεωρήσει δεδομένη πολύ γρήγορα και θα χάσει το ενδιαφέρον του!