Αγγελική Νικολούλη: Οι δηλώσεις για το Φως στο Τούνελ που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Τι δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη για το Φως στο Τούνελ;

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει την εκπομπή “Φως στο τούνελ” τα τελευταία 25 χρόνια χωρίς να έχει λείψει ούτε μια σεζόν από την τηλεόραση. Πάντα σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και καθήλωνε το κοινό της με τις ιστορίες που πρόβαλλε.

«Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Συγκινούμαι όταν βλέπω, ειδικά στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, παιδί, μητέρα και γιαγιά.

Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν αυτά τα 25 χρόνια μέσα στο “Τούνελ”. Η συνεχής, προσεκτική έρευνα και ο αγώνας για την αποκάλυψη της αλήθειας, κόντρα στον κίνδυνο, με κρατούν πάντα σε εγρήγορση.

Σε αυτά τα χρόνια ελάχιστες είναι οι φορές που απουσίασα λόγω κάποιου προβλήματος. Ό,τι και να είχα, ήμουν εκεί, στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή μου» τόνισε στο TV Έθνος.

«Φαίνεται πως είμαι ταγμένη στην έρευνα και στη βοήθεια των συνανθρώπων μου και στο λέω αυτό γιατί όσες προτάσεις και να μου έγιναν για άλλες εκπομπές, τις αρνήθηκα.

Παρέμεινα πιστός στρατιώτης στη μάχη, στην πρώτη γραμμή του “Τούνελ”.», απάντησε στο ερώτημα εάν έχει σκεφτεί ποτέ να σταματήσει την εκπομπή της.

«Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και όχι να συντηρήσω μια εικόνα για δημόσιες σχέσεις, απαντώ: Όταν έχεις μάθει σε 50αρια, 40αρια, 30αρια και στο παρελθόν 70%, σου κακοφαίνονται τα μικρότερα νούμερα.

Φέτος η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη από πλευράς αριθμών, όχι μόνο για μένα αλλά και για πολλές άλλες εκπομπές. Προσωπικά εγώ δεν μένω στα νούμερα, γιατί το έχω πει και παλαιότερα πως αν κολλήσω με αυτά, κινδυνεύω να γίνω νούμερο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο με αξιοπρέπεια «και σεβασμό, κάτι που το ακολουθώ πιστά»