Ιωάννα Λίλη: Το χοντρό κράξιμο για τις πλαστικές και η απάντηση της

Τι απάντησε στα σχόλια περί πλαστικών η Ιωάννα Λίλη;

Με μια φωτογραφία throwback καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φιλους η Ιωάννα Λίλη χθες, στην οποία ποζάρει πριν 21 χρόνια με τον Μάνο Πανταζή, τον Βλάση Χολέβα και την φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη και σχολιάζει:

« Φίλοι μου Καλημέρα-Καλή Τετάρτη σε όλους!!! Ένα flash-back…. !!!!! Με Κατερίνα Τσατσάνη-φωτογράφο,Μάνο Πανταζή-μοντέλο και Βλάσση Χολέβα-σχεδιαστή μόδας!!! Μένουμε Σπίτι στο καταφύγιο μας-προστατεύουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε-τις ευπαθείς ομάδες, για το κοινό καλό…. θα τελειώσει-ας κάνουμε υπομονή-μπορούμε!!!!!».

Η φωτογραφία της φυσικά κέρδισε πολλά like και σχόλια, τα οποία δεν ήταν μόνο κολακευτικά, αφού κάποιοι από τους followers της, την έκραξαν αναφερόμενοι στις πλαστικές: «Ήσουν πολύ όμορφη…υπερβολή να φουσκώσεις το πρόσωπο». Η Ιωάννα Λίλη τότε απάντησε:

«Δεν πειράζει που μιλάς σε παρελθοντικό-απλά να σου επισημάνω ότι εκεί είμαι 21 !!!!»., για να της ξανασχολιάσει η ίδια follower: «Και τώρα είσαι όμορφη αλλά επειδή σε ξέρω από τα 18 ήσουν κουκλίτσα αληθινή..». «Ήσουν τόσο κούκλα πάντα που δεν υπήρχε λόγος να κάνεις καμία παρέμβαση στο πρόσωπο σου..», έγραψε μια άλλη χρήστης του Instagram και η Ιωάννα Λίλη της απάντησε: «Κορίτσι μου γλυκό-στην φωτό είμαι 21 χρονών-εσύ είσαι ίδια πριν τόσα χρόνια???», ενώ τέλος κάποιος άλλος έγραψε: «Η φύση σε είχε προικίσει με περίσσεια ομορφιά στα 21 λες να τσιγκουνευόταν στα 40 κ κάτι….?».