Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε ποια πασίγνωστη αμερικανική σειρά συμμετείχε. Μπράβο της [φωτο]

Σε ποια αμερικανική τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ συμμετέχει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Στην Αμερική βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς κυνηγάει το όνειρο της για διεθνή καριέρα στην υποκριτική, όπου και εργάζεται ως ηθοποιός υπό το καλλιτεχνικό όνομα Joanna Fyllidou.

Φαίνεται λοιπόν, πως οι προσπάθειες της αποδίδουν καρπούς αν κρίνουμε από την τελευταία συμμετοχή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από τον ρόλο της στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εμφανίστηκε πρόσφατα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Homeland», όπου συμμετείχε στο φινάλε του όγδοου κύκλου, παίζοντας μια Ρωσίδα κατάσκοπο.

«Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011.

Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σ

ας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε σε μήνυμα της στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την σκηνή στην οποία εμφανίζεται.