Καμένες άκρες στα μαλλιά: 4 tips για να τις ξεφορτωθείς!

Πολλές από εμάς κάνουμε πραγματάκια στα μαλλιά μας που τα ταλαιπωρούν! Από μικρά καθημερινά πταίσματα, όπως το συχνό ίσιωμα μέχρι μεγάλα λάθη που κοστίζουν, όπως το ντεκαπάζ.

Ε και τώρα θα μου πεις τι να έκανες; Ήθελες αυτό το ξανθό απεγνωσμένα! Και έχεις δίκιο.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τα ταλαιπώρησες τα μαλλιά σου φίλη μου και τώρα οι καμένες άκρες έχουν αρχίσει να σε ενοχλούν.

Δες τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι για να τα περιποιηθείς λίγο μέχρι να έρθει η ώρα να πας για κερατίνη στο αγαπημένο σου κομμωτήριο:

 Κόψε πια αυτές τις άκρες

Ναι ακόμη και μόνη σου! Μικρή η ζημιά και θα στη διορθώσει ο κομμωτής σου μόλις τελειώσει αυτή η κατάσταση. Προς το παρόν όμως δώσε λίγο χώρο στα μαλλιά σου να μακρύνουν.

Λαδάκια παντού

Εντάξει δεν εννοούμε και στη ρίζα προφανώς! Επιστράτευσε όμως serum, λάδι καρύδας ή ακόμη και ελαιόλαδο για να θρέψεις λίγο την τρίχα σου.

Άσε στην άκρη την ισιωτική

Μέσα στο σπίτι -ελπίζουμε- είσαι! Δε χρειάζεται να ισιώνεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα. Πειραματίσου με διάφορα χτενίσματα που θα βρεις στο διαδίκτυο για να σταματήσεις πια να καις τις άκρες σου. Αν μπορείς να τα αφήνεις να στεγνώνουν και φυσικά, ακόμα καλύτερα!

Κάνε μάσκες μαλλιών

Μην τις υποτιμάς καθόλου! Θα δεις διαφορά, στο υπογράφω! Αν δεν έχεις αγοράσει, μη σκας! Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με μόνο 2 υλικά!