Ταλαιπωρημένα μαλλιά; Φτιάξε τη δική σου μάσκα αναδόμησης!

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η μάσκα και το conditioner για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών μας, ειδικά αυτή την περίοδο που όλα τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής είναι κλειστά!

Είναι βασικό να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας σε μια καλή κατάσταση για να μην πάθει εγκεφαλικό και η καημένη η κομμώτρια που θα μας αναλάβει μόλις τελειώσει όλο αυτό! Κυρίως όμως γιατί είναι μεγάλο boost στην ψυχολογία μας, το να βλέπουμε τον εαυτό μας όμορφο.

Επομένως, σήκω από τον καναπέ γιατί σήμερα έχουμε beaute! Ώρα να περιποιηθούμε λίγο τα ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά μας!

Και σου έχω ακριβώς τη μάσκα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις:

Τι θα χρειαστείς:
1 ώριμη μπανάνα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Πως θα την εφαρμόσεις:
Ανέμιξε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Στην περίπτωση που δεν διαθέτεις μπλέντερ, φρόντισε να λιώσεις πάρα πολύ καλά την μπανάνα ώστε να μην περιέχει σβόλους η μάσκα.

Εφάρμοσε το μείγμα στα μαλλιά σου πριν λουστείς, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Μπορείς να το εφαρμόσεις από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα, ώστε να επιτρέψεις στη θερμότητα να θρέψει σε βάθος την τρίχα σου, και άφησε τη μάσκα να δράσει για 15 με 20 λεπτά.

Ξέβγαλε με χλιαρό νερό και συνέχισε κανονικά με το σαμπουάν σου