MasterChef: Βόμβα με spoiler. Ποια η αποχώρηση που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Ποια η αποχώρηση που θα σοκάρει τους τηλεθεατές του MasterChef;

Εκρηκτικό, ανατρεπτικό, με απρόσμενες μονομαχίες, έντονες κόντρες και σκληρά λόγια το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 4.

Σε μια βραδιά είδαμε και ακούσαμε όσα δεν είχαν συμβεί σε όλη τη σεζόν του reality μαγειρικής.

Το μενού είχε τα πάντα, ακόμα και κάποια που ίσως δεν προσέξαμε όσο εξελισσόταν η διαδικασία.

Αρχικά, οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα πιάτα των Μάρλεν, Γιώργου και Ηλία, αλλά και το πιάτο του Νίκου Θωμά, και να αξιολογήσουν τις προσπάθειές τους.

Οι διαγωνιζόμενοι γεύτηκαν τα πιάτα και έδωσαν την θετική τους ψήφο, με την Μάρλεν να συγκεντρώνει 6 ψήφους και να είναι εκείνη που θα έχει άλλη μια ευκαιρία στο ριάλιτι μαγειρικής.

Έπειτα, Γιώργος και Ηλίας διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, χωρίς να έχουν, όμως, τη συνταγή μπροστά τους!

Στο σημείο αυτό συνέβησαν δύο περιστατικά που ελάχιστοι πήραν είδηση!

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, στα επόμενα επεισόδια έρχεται μια αποχώρηση που θα σοκάρει κάθε φαν του ριάλιτι, καθώς κανείς δεν την περιμένει!

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τις δύο προσπάθειες και θεώρησαν πως, παρόλο που και τα δύο είχαν κάποιες αστοχίες, το πιάτο του Γιώργου ήταν καλύτερο.

Έτσι, ο Γιώργος ήταν ο επόμενος παίκτης που επέστρεψε. Στο τέλος της μονομαχίας του Γιώργου με τον Ηλία, ωστόσο συνέβη κάτι που ελάχιστοι πρόσεξαν.

Όταν ο Ηλίας πέρασε δίπλα από τον Γιώργο και κοίταξε το πιάτο του, η Κατερίνα έφερε το μικρόφωνο κοντά στο στόμα της για να είναι σίγουρη ότι θα ακουστεί το σχόλιό της.

«Δεν μας νοιάζει η δική μας κατσίκα, μας νοιάζει να ψοφήσει του γείτονα»,, είπε η Κατερίνα κρατώντας το μικρόφωνό της, πάνω στον εξώστη.

Στη συνέχεια, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν στον Ηλία μια ακόμη ευκαιρία, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Τον έβαλαν να επιλέξει οποιονδήποτε παίκτη θέλει από τον εξώστη, δηλαδή τους παίκτες που είναι ήδη μέσα στο σπίτι του MasterChef τόσο καιρό, και να μονομαχήσει μαζί του.

Αν κέρδιζε, θα τον αντικαθιστούσε και στην ουσία θα του «έκλεβε» τη θέση, αλλιώς αν έχανε δεν θα έμπαινε στο σπίτι.

Ο Ηλίας προσπάθησε να προκαλέσει τους παίκτες του εξώστη να κατέβουν από μόνοι τους, ρωτώντας ποιος θέλει να τον ανταγωνιστεί, παρά να επιλέξει ο ίδιος. Τότε, ο Δημήτρης απάντησε και δήλωσε πως είναι έτοιμος να κατέβει να μαγειρέψει μαζί του.

Αυτό, φυσικά, εκνεύρισε τη Μαρία, καθώς ο Δημήτρης ρίσκαρε την ποδιά του και ήταν άγνωστο το αν θα καταφέρει να διώξει τον Ηλία ή όχι.

Και κάπου εκεί είχαμε το δεύτερο περιστατικό που ελάχιστοι είδαν! Η Ντέμη εκδήλωσε τη διάθεσή της να παραμείνει στο MasterChef 4 ο Δημήτρης, με έναν… παραδοσιακό τρόπο.

Λίγο πριν την έναρξη της μονομαχίας με τον Ηλία, η Ντέμη ξεμάτιασε από τον εξώστη τον Δημήτρη!

Η κίνησή της έπιασε τόπο αφού ο Δημήτρης δεν έχασε τη θέση του, ενώ ο Ηλίας δεν κατάφερε να μπει ξανά στο σπίτι του MasterChef.

Η συνέχεια, ωστόσο, την εβδομάδα που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερη! Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου, αυτός που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Κώστας Νταλιάνης.

Μετά από τρεις φορές προτεινόμενος για αποχώρηση ο Κώστας δεν τα καταφέρνει αυτή την εβδομάδα και χάνεις στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η αποχώρηση που θα σοκάρει κάθε φαν του ριάλιτι είναι αυτή η οποία έρχεται τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Ποια είναι αυτή;

Μα φυσικά η Κατερίνα. Το πρόσωπο που όλοι όσοι βλέπουν το Master Chef λατρεύουν να μισούν, θα βρεθεί αντιμέτωπο στη δοκιμασία αποχώρησης με την Ντέμη και τη Μαριάννα και δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο διαγωνισμό!