J2US: Γιατί αποχώρησε με αιχμές η Χριστίνα Παππά. Κρίση πανικού, σπασμένα κρύσταλλα [video]

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα, είναι περίεργο», είπε η Χριστίνα Παππά.

Το J2US επέστρεψε στη συχνότητα του Open.

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Just The 2 Of Us επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

«Ούτε εμείς θέλαμε να φύγουμε, αλλά κάποιος έπρεπε να φύγει. Είμαι σίγουρη ότι ούτε οι κριτές ήθελαν να φύγουμε εμείς σήμερα, ούτε ο κόσμος ήθελε, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι περίεργο», είπε η Χριστίνα Παππά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Παππά στο J2US με την τελευταία νότα να… σπάει κρύσταλλα

«Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά.

“Είσαι παιδί μου πειρασμός” τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που επεσήμανε και αργότερα όταν άκουγε τα σχόλια των κριτών.

Τράβηξε τα βλέμματα η Μαρία Μπακοδήμου με το ορθάνοικτο ντεκολτέ της

«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά στη σκηνή του Just The 2 Of Us.

Ν.Κ.: Είσαι καλύτερα τώρα;

Χ.Π.: Όχι. Περιμένω να πάω λίγο έξω, μόλις τελειώσουμε.