Νυφικό μακιγιάζ: 4 tips για να το πετύχεις μόνη σου!

Η μέρα του γάμου μιας γυναίκας είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της!

Το πανέμορφο νυφικό, τα τέλεια παπούτσια και τα καλοχτενισμένα μαλλιά της νυφούλας συμπληρώνονται ιδανικά με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Ένα μακιγιάζ που μπορείς να δημιουργήσεις και μόνη σου, αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τα βήματα! Το πιο σημαντικό trick είναι να πετύχεις ένα αποτέλεσμα φυσικό, χωρίς υπερβολές, που να ταιριάζει στο πρόσωπο σου!

Παρακάτω σου έχουμε τα απαραίτητα tips για να κάνεις μόνη σου το καλύτερο νυφικό μακιγιάζ:

Καλή βάση

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία της επιδερμίδας σου! Ένα καλό scrub και μια ενυδατική κρέμα θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει! Χρησιμοποίησε ένα ”ελαφρύ” foundation, το οποίο θα εφαρμόσεις ταμποναριστά για να καλύψεις τυχόν ατέλειες, και ολοκλήρωσε με μια πούδρα με ματ φινίρισμα. Μην ξεχάσεις να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου με ένα ειδικό σπρέι, που θα σου προσφέρει διάρκεια!

Σημασία στο ρουζ

Το ρουζ παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία ενός φρέσκου και ξεκούραστου προσώπου! Ένα πέρασμα στα ζυγωματικά σου, τους κροτάφους, την άκρη της μύτης και το πηγούνι θα δώσουν λάμψη και ζωντάνια σε όλο το look! Προτίμησε γλυκές αποχρώσεις του ροζ και τόνισε τα ζυγωματικά σου με λίγο καφέ χρώμα.

Ένταση στα μάτια

Την απαραίτητη ένταση στα μάτια σου θα δώσουν σκιές σε γήινες αποχρώσεις, όπως μπρονζέ, καφέ και μπεζ, ιδιαίτερα στις glittery εκδοχές τους. Μετά την εφαρμογή της σκιάς, πέρασε ένα μολύβι σε σκούρο καφέ στις ρίζες των βλεφαρίδων σου στο άνω βλέφαρο. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα για πλούσιο αποτέλεσμα! Τόνισε ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου, χρωματίζοντας ελαφρά τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών που να ταιριάζει στο φυσικό σου χρώμα.

Απαλά χείλη

Περιποιήσου τα χείλη σου χαρίζοντας τους μια απολέπιση πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν! Η απόχρωση κραγιόν που θα επιλέξεις,  θέλουμε να κυμαίνεται σε nude παλέτες για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα! Προτίμησε κραγιόν με ματ φινίρισμα για μεγάλη διάρκεια!