Είσαι Single; 3 λόγοι για τους οποίους δεν βρίσκεις σύντροφο!

Μήπως ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που όλες οι φίλες τους είναι δεσμευμένες ενώ εσύ είσαι ακόμη single;

Είναι πολύ πιθανό, αν είσαι μόνη αρκετό καιρό, να έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση, να σε στεναχωρεί και πολλές φορές να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πάει λάθος και δεν έχεις βρει σύντροφο!

Παρακάτω σου έχουμε τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνεις και παραμένεις single:

Δεν κάνεις γνωριμίες

Το πιο σημαντικό είναι να συναντάς νέους ανθρώπους για να διευρύνεις τον κύκλο σου! Πήγαινε στο κλαμπ που σου πρότειναν, βγες για έναν καφέ με την παλιά σου συμμαθήτρια και γενικά φρόντισε να γνωρίζεις νέους ανθρώπους όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει μια απλή συνάντηση!

Δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου πως περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι για σένα; Μην θεωρείς ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και μην κατηγορείς τον εαυτό σου που είσαι μόνη! Φρόντισε να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σου, να αποβάλλεις το άγχος και να βγάλεις την πιο όμορφη και ανάλαφρη πλευρά σου προς τα έξω. Πίστεψε με, θα το παρατηρήσουν και οι γύρω σου!

Απορρίπτεις πολύ εύκολα

Σύνηθες φαινόμενο, ειδικά σε γυναίκες που έχουν πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις! Μην τους περνάς όλους από κόσκινο, δώσε μια ευκαιρία σε κάποιον που δεν είναι ο τύπος σου και μην κρίνεις τόσο εύκολα συμπεριφορές. Δεν υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος, οπότε βρες έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να γελάς και να νιώθεις όμορφα!