Χάρης Ρώμας: Τι αποκάλυψε για νέο γάμο. «Έχω βρει τον άνθρωπό μου…» [video]

Τι αποκάλυψε για νέο γάμο ο Χάρης Ρώμας;

Την Κυριακή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας στο Dot, μιλώντας μεταξύ άλλων για την απόφασή του να κόψει το τσιγάρο και να αδυνατίσει αλλά και για το πόσο ευτυχισμένος είναι που βρήκε τον άνθρωπό του.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως τα τελευταία δέκα χρόνια έχει βρει τον άνθρωπό του με τον οποίο θα ήταν διατεθειμένος ακόμη και να παντρευτεί.

Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου…Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου.

Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Aπογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο

Στο ενδεχόμενο του γάμου ο Χάρης Ρώμας απάντησε πως «θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει. Με τους πρακτικούς λόγους αναφέρομαι στα οικονομικά».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε, ακόμα, στην απόφασή του να χάσει τα 18 κιλά που πήρε όταν έκοψε το τσιγάρο. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε η Κάτια Δανδουλάκη με τον Χάρη Ρώμα να αποκαλύπτει τι του είχε πει.

Όταν συναντηθήκαμε και με είδε η Κάτια μου είχε πει “αγάπη μου, πώς έγινες έτσι; Δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό, το πάχος είναι γηρατειό! Θα τα χάσεις! Δεν θα κάνεις ό,τι μπορείς, θα τα χάσεις. Εγώ σε έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα αυτός ο λεπτεπίλεπτος άρχοντας και τώρα είδα ένα γομάρι

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας στο Dot: