Δημήτρης Μπέλλος, βόμβα: «Με πλησίασε παίκτρια στο MasterChef για να κάνουμε το ζευγάρι»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στην εκπομπή της αποκάλυψη «βόμβα» για το σπίτι του MasterChef!

Ο Δημήτρης Μπέλλος σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παίκτρια τον είχε πλησιάσει για να κάνουν το ζευγάρι!

Για την παραμονή του στο παιχνίδι, ο ίδιος είπε:  «Ήθελα να φύγω από το MasterChef. Ήμουν απογοητευμένος από τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών μου. Ο λόγος που κρατήθηκα μέσα στο παιχνίδι ήταν η Μαρία, διαφορετικά θα είχα φύγει μέσα σε ένα λεπτό.»

Ενώ συνέχισε μιλώντας για την σχέση του με τη Μαρία «Δεν είχα προγραμματίσει αυτό που συνέβη ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία. Μας προέκυψε μέσα στο παιχνίδι. Κάποιους τους πείραξε όμως αυτό και μας ζήλευαν»

Κάπου εκεί ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι υπήρχε παίκτρια που τον φλέρταρε πριν μπουν στο σπίτι:

«Είναι η πρώτη φορά που το λέω πως υπήρξε κοπέλα συμπαίκτρια μου, η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef  και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντας μου μάλιστα να κάνουμε όπως γινόταν πέρυσι με τον Πάνο και την Ασημίνα. Της απάντησα ένα ξερό θα δούμε»

Όταν ρωτήθηκε αν η συγκεκριμένη παίκτρια τον εκδικήθηκε με την συμπεριφορά της για την απόρριψη είπε: «Εννοείται πως με εκδικήθηκε. Με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε συνέχεια. Με στόλισε σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο»

Αναρωτιέσαι σε ποια παίκτρια αναφέρεται ο Δημήτρης Μπέλλος;

Στην Μαριάννα Πουλμέντη!