Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα δεν είπε στo “σουαρέ” του Alpha και το φόρεμα των 2.800 ευρώ

Τι δεν είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση της από τον Alpha;

Ήταν ένα χαλαρό κάλεσμα στον μαγικό κήπο του εστιατορίου του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε φορώντας ζώνη Valentino και φόρεμα από τη συλλογή του Άνοιξη 2020 του οποίου η τιμή ξεκινά από 2.200 και φτάνει τα 2800 ευρώ.

Με το που μπήκε στον χώρο άρχισε να μιλάει στην κάμερα του ΣΚΑΙ. Αυτό ήταν. Δεν υπήρχαν καρέκλες, ούτε έβγαλε λόγο στους δημοσιογράφους που βέβαια είχαν την ευκαιρία να της μιλήσουν. Εκείνη έτοιμη πολύ.

Δασκαλεμένη. Ήξερε τι θα πει, πως θα μιλήσει, πως θα χαμογελάσει. Θύμιζε την Μενεγάκη μετά την πενταετία που έμαθε το παιχνίδι της τηλεόρασης.

Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου πέντε μέτρα μακριά, διακριτική, δεν ήθελε να δίνει οδηγίες. Αυτόν τον ρόλο τον είχαν οι άνθρωποι του Alpha.

Η Ηλιάνα Παπαεωργίου χαμογελούσε συχνά όταν την ρωτούσαν για τον σύντροφό της. Μάλιστα σε πηγαδάκι που στήθηκε ανέφερε πως προχωρούν σιγά σιγά, καθώς πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Έδειχνε κουρασμένη… αλλά γήινη. Σε αντίθεση με την εικόνα στο GNTM.

Στην παρέα προστέθηκε και ο Έκτορας Μποτρίνι που όταν εμφανίστηκε επισκίασε με την παρουσία του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του, τον χαιρέτησα και ζήτησαν να μάθουν τα νέα του.

Ο ίδιος ετοιμάζει 12 επεισόδια του “Εφιάλτη στην Κουζίνα” στον Alpha, κάτι που αναμένεται ν΄ανακοινώσει επίσημα σε λίγες μέρες ενώ δεν αποκλείεται να εμφανίζεται και στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς του έχει γίνει πρόταση.

Όχι όμως ως μόνιμος μάγειρας αλλά ως guest. Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αν και-παραδόξως-πολύ χαλαρή και γλυκιά, έδειχνε να αγχώνεται στο τέλος της παρουσίασης καθώς νόμιζε πως δεν τα είχε πει όλα ενώ συχνά την προσοχή της αποσπούσε το κινητό της.