Σέξι μακιγιάζ: 4 tips για να το πετύχεις!

Θέλεις να μετατρέψεις το καθημερινό, απλό σου μακιγιάζ σε ένα sexy make-up που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα; Φυσικά και μπορείς!

Το κόλπο είναι απλό και δοκιμασμένο. Ακολούθησε τις παρακάτω εύκολες κινήσεις και κάνε το μακιγιάζ σου εντυπωσιακό και σαγηνευτικό!

Δες εδώ τα 4 απαραίτητα tips για να το καταφέρεις:

Μεγάλο πινέλο για το ρουζ

Το ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις θα δώσει στο δέρμα σου μια υγιή και σέξι εμφάνιση. Φρόντισε πάντα να το απλώνεις με ένα μεγάλο πινέλο ώστε να αποφεύγεις τις έντονες γραμμές. Επιπλέον, προτίμησε ρουζ με κρεμώδη υφή για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Λάμψη στο ντεκολτέ

Όχι, δεν λέμε να γίνεις σαν προβολέας σε γήπεδο. Λίγη ενυδατική κρέμα, όμως, με glitter είναι ιδανική για να τραβήξει τα βλέμματα! Εναλλακτικά, άπλωσε ελάχιστο λαδάκι στο ίδιο σημείο και… voila! Sexy as hell!

Άρωμα στα σωστά σημεία

Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις στην ποσότητα και να βάλεις παραπάνω από το φυσιολογικό. Πίστεψε μας όμως δεν χρειάζεται! Λίγα ”ψιτ” στο εσωτερικό των καρπών σου, στο πίσω μέρος του λαιμού σου και πίσω από τα αυτιά σου, είναι αρκετά για να σου χαρίσουν μια χαρακτηριστική essence που δεν πνίγει όποιον κάθεται δίπλα σου!

Μάσκαρα

Για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας καλλυντικό! Μερικές στρώσεις μάσκαρα είναι ικανές να μεταμορφώσουν όλο σου το βλέμμα! Και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε μια γυναίκα από τα μάτια της… Τόνισε τις βλεφαρίδες σου στρέφοντας της προς τα έξω για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Τελειοποίησε με μια λεπτή γραμμή eyeliner!