Σε ποιο ριάλιτι είχε εμφανιστεί ο έρωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης πριν το MasterChef [video]

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης γράφει το όνομά του στη λίστα των πέντε, ως σήμερα, σεφ που κερδίζουν τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, μετά τη νίκη του στο MasterChef 4.

Η νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη το βράδυ της Τετάρτης, οδήγησε τους πάντες να «ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του μεγάλου νικητή. Κι αν δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε το κανάλι του στο YouTube, ξετρυπώσαμε πως ο σεφ είχε δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε εκπομπή μαγειρικής.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο «Ζητείται Σεφ»

Πριν από δυο σεζόν, ο ΑΝΤ1, είχε προβάλει έναν μίνι μαγειρικό διαγωνισμό με τίτλο «Ζητείται σεφ». Σε μόλις 9 επεισόδια, 6 υποψήφιοι και ανάμεσά τους ένας μόνο νικητής, διαγωνίζονταν για μία θέση στο εστιατόριο CTC, του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Με παρουσιαστή τον σεφ του εστιατορίου αυτού, το «Ζητείται Chef» μας παρουσίασε σε 9 επεισόδια, 6 υποψήφιους σεφ, μεταξύ των οποίων και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, οι οποίοι πέρασαν μία σειρά από γαστριμαργικές δοκιμασίες.

Στο τελευταίο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τους 2 φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μία θέση στο εστιατόριο CTC, του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Βραβευμένος κατ’ επανάληψη με Χρυσό Σκούφο, ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ανέλαβε την παρουσίαση της παραπάνω εκπομπής, η οποία για να είμαστε ειλικρινείς πέρασε κάπως… αδιάφορα από την τηλεοπτική πραγματικότητα και σημείωσε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Βίντεο: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκλείεται από τη συνέχεια της εκπομπής

6 υποψήφιοι, λοιπόν, κλήθηκαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να εργάζονται στο πλευρό του σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε πριν τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη, παρακολουθούμε τον νέο Έλληνα MasterChef να διαγωνίζεται και τελικά να αποχωρεί πριν μπει στη δυάδα των φιναλίστ.