Στέλιος Ρόκκος: Γιατί αποκάλεσε τον Σάκη Ρουβά εξωγήινο

Γιατί αποκάλεσε τον Σάκη Ρουβά εξωγήινο ο Στέλιος Ρόκος;

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος μίλησε για το σπίτι του στη Λήμνο, το στούντιο που έχει φτιάξει εκεί και τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά.

Στην εκπομπή “Απόψε κάνεις μπαμ” στην ΕΡΤ μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, μέσω απευθείας σύνδεσης από το σπίτι του στη Λήμνο, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως εκεί έχει φτιάξει και ένα στούντιο, στο οποίο κάθε άνοιξη μένει εκεί και γράφει. Είναι σαν τον μικρό του προσωπικό παράδεισο και όπως ανέφερε:

“Ο Σάκης Ρουβάς έχει πει το πιο ωραίο για το μέρος εδώ, γιατί έχει έρθει πολλές φορές στο σπίτι. “Είναι η πιο ωραία παιδική χαρά που έχω δει” μου έχει πει”.

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον συνάδελφό του με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σάκη Ρουβά, είναι πολύ κοντά μου και οικογενειακά. Έχω πει πολλά τραγούδια του, που τα έχω στο πρόγραμμά μου ακόμη κι όταν δεν τραγουδάμε μαζί. Ο Σάκης είναι τόσο λαμπερός και τόσο μοναδική περίπτωση ανθρώπου, είναι εξωγήινος!

Του αρέσει η φύση, να πάει για ψάρεμα, να ταΐσει τις κοτούλες του, αλλά όταν ανεβαίνει στη σκηνή εκτοξεύεται! Γίνεται πύραυλος”.