Θες να δεις αν ταιριάζετε; Κάνε του αυτές τις 5 ερωτήσεις!

Πολλές φορές μας έχει τύχει να βρίσκουμε έναν άνθρωπο πολύ ελκυστικό, παρόλα αυτά όμως να μην ταιριάζουμε καθόλου μαζί του. Με άλλα λόγια δηλαδή να μην υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς!

Ένα χρήσιμο tip για να αποφύγουμε τις άβολες στιγμές, είναι να κάνουμε μια συζήτηση από τα πρώτα κιόλας ραντεβού και κάνοντας τις παρακάτω ερωτήσεις να διαπιστώσουμε πως περίπου σκέφτεται.

Αν οι απαντήσεις που μας δίνει δεν μα καλύπτουν και θεωρούμε ότι έρχονται σε κόντρα με τις απόψεις μας, τότε πολύ απλά δεν χάνουμε άλλο χρόνο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και προχωράμε παρακάτω!

Δες τις ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις:

Ποια είναι η σχέση του με το χρήμα; Αυτή η ερώτηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι αξία έχουν τα χρήματα για εκείνον και πως τα διαχειρίζεται.

Τι σχέσεις έχει με την οικογένεια και τους φίλους του; Αν είναι για παράδειγμα ένας άνθρωπος που δεν μιλάει με κανέναν και δεν έχει κανένα φίλο,τότε κάτι πάει λάθος.

Πως διασκεδάζει; Είναι σημαντικό να μην έχετε μεγάλη απόκλιση στον τρόπο διασκέδασης για να μη βρεθείτε να τσακώνεστε για το αν θα πάτε Οικονομόπουλο ή Akanthus.

Πως λύνει τα προβλήματα του; Έτσι θα μάθεις αν προτιμάει να τα περνάει μόνος του ή αν εμπιστεύεται τη βοήθεια κάποιων ατόμων γύρω του.

Ποια είναι η γνώμη του για τη μονογαμία και πόσο προσωπικό χώρο δίνει στο ταίρι του σε μια σχέση; Με αυτή την ερώτηση θα διαπιστώσεις αν είναι τύπος της μιας βραδιάς και αν τρέφει αισθήματα κτητικότητας σε σημείο που μπορούν να δυσκολέψουν τη μεταξύ σας σχέση.