5 πράγματα που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί σε χρόνο μηδέν!

Είναι αρκετά δύσκολο στις μέρες μας να υπάρξει μια σοβαρή σχέση με αληθινά αισθήματα, καθώς πλέον, οι περισσότεροι άνδρες αλλά και γυναίκες, βολεύονται με επιφανειακές καταστάσεις και εφήμερη διασκέδαση.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ψάχνουν μια ελεύθερη σχέση, αλλά να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Αν έχεις ήδη κάποιον στο μυαλό σου που να ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή και είστε στα πρώτα ραντεβού, σου έχουμε συμβουλές για να τον κάνεις να ξετρελαθεί μαζί σου!

Το Beauty Magazine σου παρουσιάζει 5 μικρά αλλά θαυματουργά tips για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί σε χρόνο μηδέν:

Φρόντισε τον όταν είναι άρρωστος!

Είναι γνωστό πως οι άντρες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τις αρρώστιες. Ακόμη και ένα συνάχι φαντάζει στα μάτια τους ως κάτι τρομακτικό και απειλητικό! Συνηθίζουν να συνδέουν υποσυνείδητα τη φροντίδα με την εικόνα της μητέρας τους, καθώς ήταν εκείνη που τους πρόσεξε σε στιγμές που ένιωθαν αδύναμοι. Επομένως, αν θέλεις να τον κάνει να εκτιμήσει την παρουσία σου δέκα φορές περισσότερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του σταθείς όταν νιώθει πως σε έχει πιο πολύ ανάγκη και αυτόματα θα σε συνδέσει με ένα αίσθημα φροντίδας και θαλπωρής.

Πρόσφερε απλόχερα τη βοήθεια σου!

Κάνε μικρές αλλά γενναιόδωρες χειρονομίες προκειμένου να τον βοηθήσεις σε κάτι που βαριέται ή δεν μπορεί να κάνει μόνος του, όπως το να μαγειρέψει ένα περίπλοκο γεύμα ή να του σιδερώσεις το αγαπημένο του πουκάμισο που ποτέ δεν το καταφέρνει! Πίστεψέ μας θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα, αν δει ότι δεν το αντιμετωπίζεις ως αγγαρεία και χαίρεσαι που του προσφέρεις μια μικρή βοήθεια.

Δώσε του χώρο και χρόνο!

Μην περιμένεις πως με την καθημερινή επαφή και τον καταιγισμό κλήσεων και μηνυμάτων θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! Το πιο πιθανό είναι να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο, και αντί να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, να τον απομακρύνεις τελείως. Οι άντρες δε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι γυναίκες και τη συνεχή επαφή την εκλαμβάνουν ως πίεση. Δείξε του πως δεν έχεις σκοπό να του στερήσεις πράγματα από την καθημερινότητά του, όπως το να βγει για ένα ποτό με τους φίλους του, αλλά επιδιώκεις να γίνεις μέρος της ζωής του.

Να είσαι ο εαυτός σου!

Μην προσπαθείς να πας με τα νερά του, ούτε να ταιριάξεις τις απόψεις σου με τις δικές του για να του δείξεις πόσα πολλά κοινά έχετε. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να είσαι απλά ο εαυτός σου. Οτιδήποτε ψεύτικο απλά θα τον απωθήσει και θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα!

Φρόντισε την εμφάνισή σου!

Μην ξεχνάς ότι οι άντρες είναι κυρίως πλάσματα της εικόνας και εκτιμούν μια προσεγμένη εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να καταφεύγεις σε υπερβολές! Ένα απλό προσεγμένο look δείχνει ότι είχες όρεξη να περιποιηθείς τον εαυτό σου και μαρτυρά αυτοπεποίθηση, ένα στοιχείο που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες.