J2US Μεγάλη ανατροπή: Ποιοι έκαναν την έκπληξη και πέρασαν τελικό, ποιο φαβορί αποχώρησε. Τηλεθέαση [video]

Ποιοι αποχώρησαν από το J2US μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό;

Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στο J2US με τα πέντε ζευγάρια των φιναλίστ να διαγωνίζονται live.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε ότι η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής αν και δεύτεροι στην ψηφοφορία της επιτροπής αποκλείστηκαν από τον τελικό.

Αντίθετα ο Τρύφωνας Σαμαράς, αν και τελευταίος στην επιτροπή, πέρασε στον τελικό χάρη στην ψήφο του κοινού.

Τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό του J2US είναι η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Στον μεγάλο τελικό του J2US πέρασαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Την προτελευταία μάχη του για την τηλεθέαση έδωσε το βράδυ του Σαββάτου το J2US με τον ημιτελικό του show να ολοκληρώνεται με δύο αποχωρήσεις ζευγαριών, ενώ τρία πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Οι Έρρικα Πρεζεράκου – Άρης Μακρής και Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου αποχώρησαν από το J2US, ενώ στον τελικό προκρίθηκαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Το J2US έπαιξε… μπάλα μόνο του στην τηλεθέαση, καθώς απέναντί του είχε μόνο την εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι”, η οποία σημείωσε μονοψήφια νούμερα και συγκεκριμένα 1,8% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο γενικό σύνολο.

Η τηλεθέαση, λοιπόν, που σημείωσε ο ημιτελικός του J2US ήταν 12,5% στο δυναμικό κοινό με το υψηλότερο τέταρτο (01:15 – 01:29) να φτάνει στο 20%, ενώ στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 14,3% και στο ίδιο τέταρτο ανέβηκε στο 24%.

Η τηλεθέαση των προγραμμάτων

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

J2US – 12,5%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 1,8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US – 14,3%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 6,3%