Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χέρντ: Σε δίκη-θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πρώην ζευγαριού!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ που πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με το πρώην ζευγάρι να εξαπολύει κατηγορίες ο ένας στον άλλον!

Η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού τον κατηγόρησε ότι κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας ως παντρεμένοι, εκείνος έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να χάνειτον έλεγχο και να την κακοποιεί. 

Από την πλευρά του ο Τζόνι Ντεπ παραδέχθηκε την χρήση ναρκωτικών ουσιών και την κατανάλωση αλκοόλ, αρνούμενος όμως πεισματικά ότι έχει ποτέ του χτυπήσει την Χερντ.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρα: ο Τζόνι Ντεπ είχε χτυπήσει επανειλημμένα την Άμπερ Χερντ. Οι ολοένα και πιο απελπισμένες προσπάθειες του κ. Ντεπ και των συμβούλων του να αναζωογονήσουν την καριέρα του εκκινώντας αβάσιμες νομικές διαδικασίες εναντίον πολλών προσώπων που στάθηκαν στο πλευρό του – των πρώην δικηγόρων του, των πρώην μάνατζερ του και της πρώην συζύγου του δεν ξεγελούν κανέναν» είπε ο δικηγόρος της 34χρονης ηθοποιού. 

«Έχω αμφισβητήσει έντονα τους ισχυρισμούς της κυρίας Χερντ από τότε που τους διατύπωσε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2016, όταν μπήκε στο δικαστήριο για να ζητήσει προσωρινά περιοριστικά μέτρα με ζωγραφισμένους μώλωπες, τους οποίους δεν είχε καμία μέρα της προηγούμενης εβδομάδας, όπως αποδεικνύεται από καταθέσεις μαρτύρων και από το υλικό καμερών ασφαλείας.

Θα συνεχίσω να τους αρνούμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου» είπε ο Τζόνι Ντεπ απαντώντας στις κατηγορίες.

Η Χερντ παρουσίασε στο δικαστήριο βίντεο στο οποίο ο Ντεπ φαίνεται μεθυσμένος να χτυπάει τα ντουλάπια της κουζίνας και να φωνάζει, φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται γραμμές από κοκαΐνη και ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Ντεπ ακούγεται να κατηγορεί τη Χερντ ότι συνευρίσκεται με τον τότε συμπρωταγωνιστή της Τζέιμς Φράνκο και να τη χαρακτηρίζει «πόρνη».

Στον αντίποδα, μαρτυρία της αστυνομικού που απάντησε σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι του ζευγαριού, αναφέρει πως δεν είδε ποτέ κάποιο σημάδι κακοποίησης στη νεαρή ηθοποιό. Ο πρώην βοηθός του Ντεπ ισχυρίστηκε πως η Χερντ ήταν εκείνη που τον κακοποιούσε πετώντας του διάφορα αντικείμενα, εκ των οποίων ένα μπουκάλι βότκας που κατέληξε να του κόψει το δάχτυλο, ή αποκαλώντας τον χοντρό γέρο μπροστά σε τρίτους, ενώ κατάθεση υπέρ του Τζόνι Ντεπ πρόκειται να δώσουν και οι πρώην σύζυγοι του Βανέσα Παραντί και Γουϊνόνα Ράϊντερ. Όταν μάλιστα το ζευγάρι κατέφυγε σε σύμβουλο γάμου, ο ειδικός φέρεται να χαρακτήρισε την Χερντ «μια διαταραγμένη, τοξική, ναρκισσιστική προσωπικότητα και ψυχοπαθή».

Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.