3 συμβουλές για να μην αλλοιωθεί το μακιγιάζ σου κάτω από τη μάσκα!

Η μάσκα προστασίας είναι ένα αξεσουάρ που έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες και κάθε είδους κατάστημα έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο σου σε αυτά της χρήση πάνινης ή χάρτινης μάσκας, η οποία θα καλύπτει τη μύτη και το στόμα σου μέχρι και την έξοδο σου από αυτά!

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάτω από τη μάσκα δεν μπορείς να είσαι περιποιημένη και να κάνεις το καθημερινό σου μακιγιάζ!

Σίγουρα βέβαια δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις το μισό μακιγιάζ σου πάνω στη μάσκα, αφού την αφαιρέσεις, για αυτό και σου βρήκαμε 3 tips που θα σε βοηθήσουν αν το διατηρήσεις αναλλοίωτο:

Μην χρησιμοποιήσεις foundation

Λίγο concealer στα σπυράκια ή τις κοκκινίλες σου είναι αρκετό. Όσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα, τόσο καλύτερο! Τόνισε αρκετά τα μάτια σου με την αγαπημένη σου μάσκαρα ή και μια λεπτή γραμμή eyeliner, πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα ρουζ στα ζυγωματικά σου και είσαι πανέτοιμη!

Μην φορέσεις κραγιόν

Νομίζω είναι προφανές το γιατί! Κρίμα να δεις το αποτύπωμα των χειλιών σου πάνω στη μάσκα σου βγαίνοντας από τον ηλεκτρικό. Προτίμησε ένα lip-balm με χρωματάκι για να δώσεις λάμψη και ταυτόχρονα να ενυδατώσεις τα χείλη σου. Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις κραγιόν, προτίμησε ένα με ματ υφή για όσο το δυνατόν λιγότερες… απώλειες!

Μην φύγεις χωρίς setting spray

Βασική προπόθεση για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι σταθεροποίησης που θα το βοηθήσει να κρατηθεί σταθερό ακόμη και αφότου βγάλεις τη μάσκα!