Γέννησε η Νίκη Λυμπεράκη: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο [φωτο]

Τον γιο της κρατάει εδώ και λίγες ώρες στην αγκαλιά της η Νίκη Λυμπεράκη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ο μικρός ήρθε στον κόσμο με προγραμματισμένο τοκετό και φυσικά η Νίκη Λυμπεράκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Χατζόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού είπε: «Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό».

Η Νίκη Λυμπεράκη τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της είχε προσπαθήσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, όμως, όπως είναι φυσικό, από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσε να κρύψει άλλο το όμορφο μυστικό της το οποίο αποκαλύφθηκε.

Ο μικρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γεννήθηκε με βάρος 3,800 και τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας.

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή ο ευτυχής μπαμπάς βρισκόταν στο πλευρό μαμάς και γιου και όλοι μαζί δέχονται από φίλους και γνωστούς τις ευχές για το ευτυχές γεγονός.

Μάλιστα, ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία του νεογέννητου, όπου η ευτυχής μανούλα τού κρατά το χέρι. Επιπλέον, αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει το μωρό, κι αυτό είναι “Πάνος”.

“Παιδιά, ο Πανούλης μας❤ Από χθες ο κόσμος όλος! #babyboy #babyboy💙 #newborn”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Λυμπεράκη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο σύντροφος της Νίκης Λυμπεράκη είναι ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος, ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής, με αρμοδιότητα στρατηγικής, μεταξύ των άλλων. Στους περισσότερους είχε γίνει γνωστός ως μέλος της ομάδας των προσωπικών συμβούλων του ΓΑΠ, ειδικευμένος στην επικοινωνία.

Για δύο χρόνια ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες διετέλεσε από τους βασικούς λογογράφους του ΓΑΠ.