Big Brother, GNTM: Τηλεθέαση φωτιά, ποιος κέρδισε εν μέσω σάλου. Εκπλήξεις

Πως τα πήγε το Big Brother και το GNTM σε τηλεθέαση το βράδυ της Δευτέρας;

Πρώτο θέμα αποτέλεσε το Big Brother εξαιτίας του χυδαίου σχόλιου που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και προβλήθηκε μέσω του SKAI Big Brother Live Streaming.

Το πρώτο επεισόδιο του Big Brother προβλήθηκε μετά τον σάλο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη εξαφανισμένο με «μαγικό» τρόπο. Πώς ανταποκρίθηκαν οι τηλεθεατές;

Τι τηλεθέαση έκπληξη έκανε η πρεμιέρα του GNTM;

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielses, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το… μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του Big Brother κατόρθωσε να συγκεντρώσει ποσοστό τηλεθέασης 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό.

Αναμένουμε, σίγουρα, να δούμε πως θα εξελιχθεί η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στο Big Brother τις επόμενες ημέρες.

Λίγο νωρίτερα, στις 9 ήρθε, το βράδυ της Δευτέρας, η πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα για το νέο κύκλο του GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί επέστρεψαν!

Πόσο όμως αγκάλιασε το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα του GNTM που τις προηγούμενες χρονιές έκανε 35-40% τηλεθέαση;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του GNTM κατόρθωσε στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο για το GNTM έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μικρή έκπληξη σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο, είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται μακρά και εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του GNTM ήταν οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, το σίριαλ το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά στη μάχη τηλεθέασης Big Brother – GNTM σημειώστε ισοπαλία, καθώς είχαν διαφορά στο πρώτο τέταρτο 2,5 μονάδων, ενώ στο δεύτερο τέταρτο οι τηλεθεάσεις ήταν ίδιες.