Ελένη Φουρέιρα: Ξανά στην Eurovision 2021; Με ποια χώρα, κρίσιμο ταξίδι, τραγούδι φωτιά

Με ποια χώρα σκέφτεται να πάει ξανά στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα;

Η είδηση για την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα για δεύτερη φορά στη Eurovision, έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού σε όλους τους θαυμαστές της τραγουδίστριας αλλα και τους Eurofans.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΡΙΚ στην Κύπρο έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την εταιρεία της τραγουδίστριας, την Panik Records και συζητούν την περίπτωση να επαναληφθεί η άψογη και επιτυχημένη συνεργασία τους.

Μάλιστα, την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να γίνει συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα και της Panik Records με τον συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου, τον δημιουργό του «Fuego» που θα αναλάβει την κυπριακή συμμετοχή και το 2021.

Ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου θα πραγματοποιήσει ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα για να συζητήσουν για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Θα εκπροσώπησει ξανά την Κύπρο στην Eurovision;

Μόλις δύο χρόνια έχουν περάσει από την θριαμβευτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision με το ,”Fuego”.

Η pop τραγουδίστρια κατέκτησε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού,εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φωλιά των ΚούΚου» η Ελένη Φουρέιρα δέχθηκε ξανά πρόταση από το κρατικό κανάλι της Κύπρου να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την μεγαλόνησο.

Η εταιρεία της τραγουδίστριας είναι θετική στο γεγονός αυτό,ενώ έχει γίνει κρούση και στον συνθέτη του “Fuego” για να γραφτούν νέα τραγούδια και αυτό που θα κουμπώσει πάνω της.