Γιώργος Μαυρίδης: Γιατί του πέρασαν χειροπέδες στο Μεξικό. Διπλή σύλληψη, χοντρό μπλέξιμο

Γιατί συνελήφθη στο Μεξικό ο Γιώργος Μαυρίδης;

Η περιπέτεια για τον γνωστό παρουσιαστή συνεχίζεται με την σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και της ομάδας του να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Στα πλαίσια της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής, “Into the Skin” ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε με το τηλεοπτικό επιτελείο της εκπομπής στο Μεξικό το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ωστόσο, μόλις έφτασε στο Μεξικό, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa, με πρώτο προορισμό το εξωτικό θέρετρο Κανκούν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο να βρεθούν στα κρατητήρια.

Ωστόσο, όπως λέγεται, είναι πολύ πιθανό τη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη να ενέτεινε και κάτι που ειπώθηκε από τους Έλληνες που δεν άρεσε στις Αρχές του Μεξικού.

Το νέο περιστατικό γύρω από τη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη

Η ιστορία, όμως, συνεχίζεται και παίρνει διαστάσεις που σίγουρα δεν περίμενε ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη, ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν διαταγή να επιστρέψουν και οι τέσσερις στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης, δημιουργήθηκε νέο φραστικό επεισόδιο κατά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα οι τέσσερις Έλληνες να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο με την αστυνομία να τους οδηγεί και πάλι στα κρατητήρια, παρά τις προσπάθειες της ελληνικής πρεσβείας για τη συνέχιση του ταξιδιού.

Ο Φρίξος Δρακοντίδης ανέφερε χαρακτηριστικά στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά ότι «Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο.

Ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν και οι τέσσερις από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια».

Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, η εκ νέου επιβίβαση των τεσσάρων στην πτήση επιστροφής με τελικό προορισμό την Ελλάδα θα γίνει απόψε στις 8 το βράδυ τοπική ώρα.

Όμως, αν δεν γίνει ούτε και σήμερα σε κανονικό κλίμα, χωρίς κάποιο νέο φραστικό επεισόδιο, οι μεξικανικές Αρχές θα υποχρεώσουν τους τέσσερις Έλληνες να ταξιδέψουν με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.