3 Tips για εύκολο styling σε ατίθασα μαλλιά!

Σίγουρα όλες μας έχουμε ξυπνήσει, έστω και μια φορά στη ζωή μας, με μαλλιά που αρνούνται να χτενιστούν, στιλιζαριστούν και γενικά…να κάτσουν στη θέση τους! Για κάποιες από εμάς, είναι μάλιστα ένα πολύ συχνό φαινόμενο!

Άκρως εκνευριστικό και ικανό να σου χαλάσει τη διάθεση σε χρόνο μηδέν, το hairstyling είναι μια δύσκολη υπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες!

Για να μη χρειαστεί να τρέχεις, λοιπόν, τελευταία στιγμή ψάχνοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να διορθώσεις τη…”ζούγκλα” στο κεφάλι σου, ψάξαμε και βρήκαμε τη λύση μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις μια… bad hair day!

Σγουρά μαλλιά

Για να ανανεώσεις το styling σε σγουρά μαλλιά θα χρειαστείς ένα σεσουάρ. Χρησιμοποίησε την κρύα θερμοκρασία, γύρισε το κεφάλι σου προς τα κάτω και με τα δάχτυλά σου κάνε μαλάξεις στις μπούκλες για να τους χαρίσεις νεύρο και κίνηση. Τα υγιή μαλλιά έχουν την ιδιότητα να διατηρούν το χρώμα λαμπερό και ζωντανό για περισσότερο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις συχνά με conditioner και μάσκες ειδικές για την τρίχα σου!

Όγκο στα λεπτά μαλλιά

Αν θες να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου, πριν κοιμηθείς βάλε λίγο dry σαμπουάν στις ρίζες και μάζεψε τα σε ένα ψηλό κότσο. Το επόμενο πρωί, θα έχουν υπέροχο και φυσικό όγκο!

Στιγμιαίο styling

Για να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα το χτένισμα σου και να δώσεις ζωή στα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά, βρέξε με λίγο νερό τα δάχτυλά σου και πέρασε τα ανάμεσα στις άκρες σου. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε λίγο αφρό και κάνε το ίδιο δίνοντας κίνηση στις άτονες τρίχες!