Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γιατί πραγματικά χώρισε τον «μικρό» Αριστομένη Γιαννόπουλο. Πρώτες δηλώσεις

Τις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί για τον χωρισμό του μικροκαμωμένου Αριστομένη Γιαννόπουλου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Ωστόσο η αλήθεια είναι μια και δεν γράφεται εύκολα, μια και ακουμπάει πολύ προσωπικά δεδομένα τους. Οι γνώστες ωστόσο γνωρίζουν.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τις πρώτες δηλώσεις on camera για τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, έχουμε κάνει απλά ένα διάλειμμα. Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου.

Ακόμη και στον γάμο μου μπορεί να είχα μοιραστεί κάποιες εικόνες και ποστ, αλλά πολλά πράγματα δεν τα ήξερε ο κόσμος.

Όποτε προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ και να μην πω τίποτα. Είναι κάτι πιο προσωπικό.

Είμαστε πολύ καλά, επικοινωνούμε. Αυτό μετράει. Έχει τοποθετηθεί ήδη ο Αριστομένης.

Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επικοινωνία. Αυτά είναι συκοφαντίες απλά. Δεν υπάρχει λόγος να λέγοντα τέτοια πράγματα, γιατί είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, δεν είμαστε απλά σε σχέση.

Είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε πει ότι δεν είναι τίποτα οριστικό. Είναι όλα στον αέρα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος», δήλωσε στο «Πρωινό».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η απόφαση ήταν κοινή καθώς δεν συμφωνούσαν σε κάποια βασικά δεδομένα ζωής.

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ελληνίδας καλλονής υποστηρίζει πως η ξανθιά μοντέλα δεν έχει πληγωθεί και πως θέλει να κάνει νέα δημιουργικά βήματα στη ζωή της. Τόσο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά της.

Το μόνο που την στεναχωρεί είναι πώς πέρα από την ιδανική ζωή που είχε για τα social media, το κορίτσι νιώθει πώς έχασε δυο χρόνια από τη ζωή της μιας και δεν έζησε όσα ονειρευόταν…

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για γάμο με σκοπό το μάρκετινγκ και μόνο. Τα λάθη είναι μέσα στη ζωή. Αρκεί να μαθαίνουμε από αυτά.