Laser αποτρίχωση: Ποια τα μειονεκτήματα;

Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια φανατικούς θαυμαστές, καθώς είναι η μέθοδος, η οποία σε απαλλάσσει από το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μια για πάντα!

Αν και θεωρείται μια ασφαλής μέθοδος, δεν μπορούν να αποκλειστούν οι πιθανότητες εμφάνισης προσωρινών παρενεργειών και καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε αυτές, ώστε να είσαι προετοιμασμένη στην περίπτωση που θελήσεις να καταφύγεις στην αποτρίχωση laser!

Πόνος

Παρόλο που για μερικούς ανθρώπους η laser αποτρίχωση θεωρείται σχεδόν ανώδυνη, για κάποιους άλλους είναι το αντίθετο! Στις περιπτώσεις όπου ο πόνος είναι αρκετά έντονος, αντιμετωπίζεται με τοπικό αναισθητικό στο κέντρο αισθητικής και μπορεί να διαρκέσει και μετά το πέρας της διαδικασίας.

Κοκκίνισμα

Η περιοχή που αποτριχώθηκε είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει έντονο κοκκίνισμα για μερικά λεπτά ή ίσως και ώρες μετά την αποτρίχωση. Μία όχι ανησυχητική παρενέργεια, παρόλο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική σε περιοχές όπως το πρόσωπο!

Πρήξιμο

Ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος σας, είναι πιθανό να εμφανίσετε παροδικό πρήξιμο στην περιοχή που κάνατε αποτρίχωση!