3 Tips για να διορθώσεις το μανικιούρ χωρίς να ξεβάψεις τα νύχια σου!

Ένα όμορφο και περιποιημένο μανικιούρ μας κάνει πάντα να νιώθουμε λίγο πιο όμορφες και μας φτιάχνει τη διάθεση!

Υπάρχουν όμως και αυτές οι φορές που θα τρίψουμε λίγο παραπάνω τις κατσαρόλες ή θα θα θελήσουμε να μαζέψουμε το σπίτι πριν στεγνώσει το βερνίκι μας, που τελικά αποδεικνύονται καταστροφικές για το μανικιούρ μας. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από μια ξεφτισμένη ακρούλα, ενώ όλο το υπόλοιπο χέρι είναι περιποιημένο!

Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τα 3 απαραίτητα tips για να διορθώσεις τη ζημιά, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξεβάψεις όλα σου τα νύχια!

Διόρθωσε το σημείο

Για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα buffer για να λειάνεις την επιφάνεια του νυχιού στο σημείο που έχει ξεφλουδίσει το χρώμα. Στη συνέχεια, θα χρειαστείς μια πολύ μικρή ποσότητα βερνικιού για να καλύψεις την αποχρωματισμένη περιοχή. Προτίμησε δύο λεπτές στρώσεις αντί για μία παχιά. Τέλος, ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με ένα καλό top coat και άφησε αρκετή ώρα ώστε να στεγνώσει!

Βγάλε τον ζωγράφο από μέσα σου

Χιουμοριστικός ο τίτλος, αλλά σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα διακριτικό σχεδιάκι επάνω στο σημείο του νυχιού σου που έχει ξεφλουδίσει. Ακολούθησε κάποιο tutorial ή πάρε ιδέες από την ομάδα Nails, all about και τα χιλιάδες μέλη της.

Αγαπάμε το γκλίτερ και δεν το κρύβουμε

Το γκλίτερ είναι ο σύμμαχος μας στις δύσκολες στιγμές που δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο να διακοσμήσουμε τα νύχια μας. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει άψογα σαν καλυπτικό προκειμένου να διορθώσει το σημείο που έχει ξεφλουδίσει. Δοκίμασε να κάνεις ένα ombre effect χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι πιάτων ή ένα make up blender.