Επίπεδη κοιλιά: 4 τροφές που πρέπει να αποφύγεις!

Όσο και να χτυπιέσαι στους κοιλιακούς φίλη μου, η διατροφή είναι το μεγαλύτερο κομμάτι στην εμφάνιση των κοιλιακών σου! Που σημαίνει ότι όσο λιγότερο λίπος έχεις επάνω σου, τόσο πιο εύκολα θα φανεί η γυμνασμένη σου κοιλίτσα! Παρόλα αυτά, ακόμη και να μην έχεις και πολύ λίπος επάνω σου, κάποιες φορές η κοιλιά σου μοιάζει αρκετά φουσκωμένη. Αυτό συμβαίνει μετά από την κατανάλωση των τροφών που θα δούμε παρακάτω, τις οποίες θα πρέπει να ελαττώσεις αν θέλεις να ξεπρηστεί το στομάχι σου. Πατάτα Οι πατάτες, αν και είναι μια γευστικότατη τροφή, συγκρατούν αρκετό νερό κατά το μαγείρεμα του, όπως και όλοι οι υδατάνθρακες άλλωστε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση νερού στην κοιλιά σου και κατά συνέπεια το φούσκωμα που παρατηρείς! Φασόλια Τα φασόλια, και γενικότερα τα όσπρια, φημίζονται για το φούσκωμα που προκαλούν στο στομάχι μετά την κατανάλωση τους. Αν θέλεις επίπεδη κοιλιά, απέφυγε φακές και ρεβίθια σε μεγάλες ποσότητες

Γαλακτοκομικά

Το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο, λόγω της λακτόζης που περιέχουν. Για κοιλιακούς που… βγάζουν μάτι περιόρισε την κατανάλωση τους ή φρόντιζε να τα τρως πρωινές ώρες ώστε να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην πέψη!

Φρούτα

Φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε φρουκτόζη, όπως τα κόκκινα μήλα και οι μπανάνες, υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσουν φούσκωμα στο στομάχι. Προτίμησε πιο ξινά φρούτα όπως το ακτινίδιο, τον ανανά, τα πορτοκάλια και τις φράουλες!