J2US: Γιατί πραγματικά αποχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, «για πανηγύρια» ο Σαμαράς [video]

Γιατί πραγματικά αποχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη από το J2US;

Στο J2US παρέμειναν ο Θανάσης Πασσιάς με την Γωγώ Τσαμπά.

Το πέμπτο live του J2US ολοκληρώθηκε με τα ζευγάρια να δίνουν το καλύτερό τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ψήφιζε.

Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν στις δύο τελευταίες θέσεις ήταν ο Θανάσης Πασσιάς με την Γωγώ Τσαμπά και ο Γιάννης Αθητάκης με την Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αυτοί που αποχώρησαν τελικά ήταν η ο Γιάννης Αθητάκης με την Ζωζώ Σαπουντζάκη αφού δεν κατάφεραν να σωθούν από το κοινό.

Οι κριτές κι ο Γιάννης ανέφεραν ότι ήταν μεγάλη τους τιμή να βρίσκονται κοντά στην Ζωζώ, απλά ο Γιάννης είχε την τύχη και την ατυχία να είναι δίπλα στο «είδωλο» που εκπέμπει φως.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συμφωνήσει να είναι στο J2US για λίγα επεισόδια λόγω της προχωρημένης ηλικίας της.

Τον κουμπάρο και την κουμπάρα υποδύθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς κι η Έφη Σαρρή στο J2US για χάρη του τραγουδιού τους και η κουμπαριά έσπασε.

Ο Τρύφωνας, πέρα από την εκκεντρική του εμφάνιση, κατάφερε να αφήσει κυριολεκτικά «άφωνους» τους κριτές.

Τα σχόλια που δέχτηκε διαδέχονταν το ένα το άλλο κι ο ίδιος σάστισε. Αρχικά του είπαν ότι δεν πάτησε νότα, έπειτα ότι έχει ντυθεί σαν μαύρη χήρα παρά σαν κουμπάρος ενώ την χαριστική βολή έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής που του είπε ότι ναι μεν το τραγούδι παίζει στα πανηγύρια αλλά κι όλη η εμφάνισή του ήταν για τα πανηγύρια.

Ο Τρύφωνας πήρε την Έφη Σαρρή και την μαύρη ουρά του κι αποχώρησε για τα παρασκήνια.