Τα 3 πιο χρήσιμα tips για νεανική επιδερμίδα προσώπου!

Μπορεί να ζούμε σε τρελούς ρυθμούς και η καθημερινότητα μας να είναι πολύ έντονη, πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να αφιερώνουμε έστω και 10 λεπτά την ημέρα για τη φροντίδα του εαυτού μας!

Θα συνειδητοποιήσουμε πως το πιο βασικό είναι να νιώθουμε εμείς όμορφα, και αυτό να είσαι σίγουρη ότι θα το εκπέμψουμε και προς τα έξω!

Αν ονειρεύεσαι λοιπόν ένα δέρμα χωρίς σημάδια, μαύρους κύκλους και κουρασμένη όψη, τότε κάνε την αλλαγή σήμερα και υιοθέτησε τις παρακάτω συνήθειες που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται καθαρό και πιο λαμπερό από ποτέ!

Μην κοιμάσαι ποτέ βαμμένη!

Το δέρμα σου έχει ανάγκη να αναπνεύσει και το μακιγιάζ  κάνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς κλείνει όλους τους πόρους δημιουργώντας σπυράκια και στίγματα.  Μην πέφτεις ποτέ για ύπνο βαμμένη καθώς όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησες θα εμποδίσουν την επιδερμίδα σου να πάρει τον απαιτούμενο αέρα. Διάλεξε ένα ήπιο ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσεις τα καλλυντικά, πλύσου με ένα τζελ ή σαπούνι προσώπου και ολοκλήρωσε την καθαριότητα  βάζοντας την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα. Δεν έχεις λοσιόν ντεμακιγιάζ; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο ή baby oil πάνω σε ένα βαμβάκι. Θα αφαιρέσει το μακιγιάζ σου και θα σε ενυδατώσει σε χρόνο μηδέν.

Βελτίωσε τη διατροφή σου!

Κατανάλωσε αρκετή πρωτεΐνη, ιδιαίτερα αν γυμνάζεσαι, καθώς είναι απαραίτητη για την καλύτερη και πιο γρήγορη ανάρρωση των μυών σου. Μην παραλείπεις από τη διατροφή σου τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες, αλλά και το νερό που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας! Με αυτόν τον τρόπο βοηθάς το δέρμα σου να δείχνει λαμπερό και τον οργανισμό σου να νιώθει μεγαλύτερη ευεξία. Σύντομα θα παρατηρήσεις ότι το σώμα σου θα σε ανταμείψει για αυτή σου τη νέα συνήθεια, αποκτώντας περισσότερη δύναμη, ενέργεια και καλή διάθεση!

Κοιμήσου καλά!

Προσπάθησε να κοιμάσαι σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 7 με 8 ώρες. Αν δεν ξεκουράζεσαι αρκετά, το δέρμα σου θα αποκτήσει μαύρους κύκλους και θα φαίνεται κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Χρησιμοποίησε μία σπιτική μάσκα δύο φορές την εβδομάδα και κάνε καθημερινό καθαρισμό για να τονώσεις το πρόσωπο σου.