The Bachelor Αντζελίνα, Νικόλ, Βίβιαν: Αποχώρησε το φαβορί, αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του. Ποια η νικήτρια [video]

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor θα διαλέξει απόψε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor και ποια η ανατροπή λίγο πριν τον τελικό;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Bachelor έχει ξεκινήσει και χθες βράδυ από το ριάλιτι της αγάπης αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Μία κοπέλα αρνήθηκε να κοιμηθεί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όπως επιτάσσει το κόνσεπτ του The Bachelor, και έτσι αποχώρησε.

Η 20χρονη Αντζελίνα Χαλντέντα έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό καθώς ο πολυπόθητος εργένης φαίνεται πως έχει πιο δυνατά αισθήματα για τις Βίβιαν και Νικόλ οι οποίες απόψε θα δώσουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν μια μάχη στην καρδιά του.

Η 20χρονη κομμώτρια όλο αυτό τον καιρό έδωσε σκληρή μάχη και έφτασε στο top 3. Εκρηκτική και άκρως ανταγωνιστική αναμετρήθηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτή θα είναι η εκλεκτή, ο Παναγιώτης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

Δείτε τρυφερές στιγμές της Αντζελίνας και του Παναγιώτη μέσα από το παιχνίδι

Ποια είναι η Αντζελίνα Χαλντέντα

Όνειρό της όταν δήλωνε συμμετοχή στο Bachelor ήταν να ερωτευτεί και να βρει τον άντρα που θα κάνει οικογένεια και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου.

Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! Από ό,τι φάνηκε όμως ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν θα είναι αυτός ο άνδρας που έψαχνε. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια άκουσε την απόφασή του ενώ όπως είπε αν και ήρθαν πολύ κοντά δεν του κρατάει κακία που δεν την επέλεξε.

The Bachelor: Η Αντζελίνα αποχώρησε και ξέσπασε σε κλάματα

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της Αντζελίνας

Το τελευταίο τους βράδυ και το «όχι» της Αντζελίνας

Πριν ο Παναγιώτης καταλήξει στην απόφασή του για την Αντζελίνα την είχε προσκαλέσει να περάσουν το βράδυ μαζί. Οι δυο τους επισκέφτηκαν στην αρχή ένα κτήμα και… πάτησαν σταφύλια, έπειτα απόλαυσαν το τζακούζι τους και η μέρα έκλεισε με ένα ρομαντικό δείπνο.

Στο τέλος του φαγητού ο Παναγιώτης ζήτησε από την Αντζελίνα να περάσουν το βράδυ μαζί κι ενώ εκείνη πήγε στο δωμάτιό του, τελικά αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του. Η 20χρονη κομμώτρια μπορεί να είναι ερωτευμένη με τον πρώτο Έλληνα Bachelor, ωστόσο προτίμησε να ζήσει αυτή τη στιγμή εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε ποια η μεγάλη νικήτρια στο The Bachelor.