Χριστίνα Λαμπίρη: Επιστροφή βόμβα στην τηλεόραση σε κανάλι έκπληξη. Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Σε ποιο κανάλι επιστρέφει δυναμικά η Χριστίνα Λαμπίρη;

Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΑΝΤ1, ιδιοκτησία του οποίου είναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, θέλει να επενδύσει στο κανάλι για αυτό και επιλέγει να εμπλουτίσει το πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές και δημοφιλή ονόματα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για τη Χριστίνα Λαμπίρη

«Ό,τι πεις, ό,τι θέλεις να δεις, ό,τι σε συναρπάζει, ό,τι σε χαλαρώνει, ό,τι σε προβληματίζει. Όλα εδώ στη νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με τον τίτλο ”Ό,τι πεις”.

Το νέο καθημερινό (Δευτέρα ως Παρασκευή) δίωρο μαγκαζίνο, κάνει πρεμιέρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 17:00 και θα είναι η καλύτερη συντροφιά για τον απογευματινό καφέ.

Με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνειτα απογεύματά μας πιο όμορφα.

Μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη: Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας , Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη.

Η τηλεοπτική πορεία της Χριστίνας Λαμπίρη

Το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως αρχισυντάκτρια των εκπομπών «Καινούργια Ημέρα» και «Γυάλινος Τοίχος» που παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA και Tempo TV αντίστοιχα. Τη σεζόν 2001-2002 μετά την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον τηλεοπτικό σταθμό Tempo TV, οι ιθύνοντες του σταθμού πρότειναν στην ίδια την παρουσίαση μίας καθημερινής lifestyle εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Best Seller». Τον Απρίλιο του 2002 πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel παρουσιάζοντας το ”Best Seller” μέχρι το καλοκαίρι του 2002.

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Super Star» στο ίδιο κανάλι. Παρουσίασε το reality σχέσεων “Love Generation” τη σεζόν 2006-2007. Από το 2011 μέχρι το 2013 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel κάθε Σαββατοκύριακο. Το καλοκαίρι του 2013 έγινε γνωστή η ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το σταθμό μετά από 12 χρόνια συνεργασίας.

Τη σεζόν 2013-2014 η Χριστίνα Λαμπίρη πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “Excellent” για έναν χρόνο. Το καλοκαίρι του 2014 έγινε γνωστή η έναρξη της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv.

Εκεί από το 2014 μέχρι το 2016 παρουσίασε την πρωινή infotainment εκπομπή «Με το Καλημέρα». Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στη μεσημεριανή ζώνη του ίδιου σταθμού παρουσιάζοντας την εκπομπή “La Biri Biri” για μία σεζόν. Το καλοκαίρι του 2018 ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv μετά από 4 χρόνια συνεργασίας.