Φάρμα, Μαρία Φραγκάκη, Κάτια Δέδε: Ποια αποχώρησε με αιχμές – «Να πέσουν οι μάσκες» [video]

Σε μονομαχία με την Κάτια Δέδε οδηγήθηκε η προτεινόμενη από τον αρχηγό πρώτη μονομάχος, Μαρία Φραγκάκη στη «Φάρμα» του Σαββάτου.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε στάδια, όπου κάθε φάση έδινε διαφορετικούς πόντους. Νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Κάτια, με τη Μαρία Φραγκάκη, να είναι η παίκτρια που τελικά αποχωρεί.

Σε μονομαχία με την Κάτια Δέδε πήγε η προτεινόμενη από τον αρχηγό πρώτη μονομάχος, Μαρία Φραγκάκη στη Φάρμα.

Η Κάτια δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ασυλία -που την πήρε και πάλι η Κυριακή Κατσογρεσάκη- και έτσι ήταν διαθέσιμη μαζί με άλλες συμπαίκτριές της προς επιλογή.

Παρόλο που δήλωσε ότι δεν πάει με καλή ψυχολογία στο αγώνισμα τελικά βαθμολόγησε πολύ σωστά τις δοκιμασίες και τις κέρδισε όλες πλην μίας που άξιζε μόλις για έναν πόντο.

Η Μαρία Φραγκάκη αποχώρησε από τη Φάρμα. Τι δήλωσε προτού φύγει από το ριάλιτι.

Η Μαρία αγωνίστηκε τραυματισμένη αλλά η Κάτια είχε πολύ μεγάλη ψυχραιμία τελικά και στο τελευταίο αγώνισμα πήρε τους πέντε πόντους που της έδωσε τη νίκη.

Η χαμένη παίκτρια θα ορίσει και τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

«Φεύγω άδικα», εξαιτίας της στρατηγικής κάποιων, δήλωσε η ίδια, η οποία προέβλεψε ότι «από εδώ και στο εξής θα διαταραχθούν πολλές ισορροπίες μέσα στην Φάρμα».

«Δε ξέρω πώς θα καταφέρουν μα επιβιώσουν οι δικοί μου άνθρωποι εκεί μέσα, μέσα σε αυτό το κλίμα, έχουμε να δούμε πάρα πολλά», πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές κατά πρώην συμπαικτών της.