Survivor, σκάνδαλο: Έξαλλος ο Ατζούν για διαρροές. Σε ποιους έδιναν φαγητό και πληροφορίες οι υπάλληλοι [video]

Γιατί έγινε έξαλλος με το συνεργείο του Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί;

Έτοιμη δηλώνει η Ατζούν Media για μετακινήσεις υπαλλήλων αν συνεχιστούν οι διαρροές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού”.

Ήδη κάποια μέλη της παραγωγής μετατέθηκαν στα Survivor Ρουμανίας και Τουρκίας, καθώς φέρονται να έδιναν πληροφορίες, αλλά και φαγητό στον Τζέιμς Καφετζή και στον Νίκο Μπάρτζη.

Αντίστοιχα οι θέσεις των Ελλήνων καλύφθηκαν από μέλη της ρουμάνικης και τουρκικής αποστολής.

Οι Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό.

Γι’ αυτό «κατηγορήθηκαν» κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις.

Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός. Θεωρεί ότι είναι σε κομβικό σημείο το παιχνίδι και τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι διαρροές παρά το θέμα του φαγητού.

Αν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις τις επόμενες ημέρες, ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Οσμή σκανδάλου υπο συγκάλυψη υπάρχει στο Survivor και όλα δείχνουν ότι ο Ατζούν είναι πολύ εκνευρισμένος με όλες αυτές τις διαρροές που κυκλοφορούν και ειδικά με το θέμα των Τζέιμς και Νίκου.

Για όσους δεν το γνωρίζετε Νίκος και Τζέιμς, πιάστηκαν στα πράσα απο την παραγωγή να παίρνουν φαγητά απο μέλη των συνεργείων που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο για το Ελληνικό Survivor, με αποτέλεσμα να μαθευτεί προς τα έξω την ώρα που ο Ατζούν είχε καλέσει τους παίκτες για να τους προειδοποιήσει για τελευταία φορά.

Η διαρροή όμως της ιστορίας, έχει κάνει έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό και παρουσιάστη, ο οποίος αποφάσισε να κάνει αλλαγές και στα τρία Survivor που γυρίζει στον Άγιο Δομίνικο.

Σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα για το Survivor και ο Τούρκος προσπαθεί να καλύψει τις τρύπες αφού εκτός απο το φαγητό τα μέλη της Ελληνικής αποστολής έδιναν και πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα.