3 tips για να έχεις πάντα ζουμερά χείλη!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε ζουμερά χείλη και δεν είναι λίγες εκείνες που στις μέρες μας καταφεύγουν σε διάφορες μικρό-επεμβάσεις για να δώσουν ένα boost στα χειλάκια τους!

Αν πάλι δεν είσαι φαν και προτιμάς τις φυσικές λύσεις, σου έχουμε τα απαραίτητα βήματα για να έχεις πάντα χείλη που δείχνουν γεμάτα και juicy!

Διαρκής ενυδάτωση

Κράτα παντού μαζί σου ένα lip balm, με το οποίο θα ενυδατώνεις τα χείλη σου κάθε φορά που τα νιώθεις να αφυδατώνονται! Τα ενυδατωμένα χείλη είναι πάντα πιο όμορφα!

Φρόντισε ώστε να διατηρείς και τον οργανισμό σου ενυδατωμένο, πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό ημερησίως και βάζοντας στη διατροφή σου φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

Απολέπιση

Πάντα η απολέπιση μας κάνει να φαινόμαστε πιο υγιής, αφού απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λάμψη! Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα και κάνε μασάζ με μαλακές, κυκλικές κινήσεις στα χείλη σου!

Εναλλακτικά, φτιάξε το δικό σου home made απολεπιστικό με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη.

Σωστό μακιγιάζ

Το concealer είναι από τα αγαπημένα μας καλλυντικά, γιατί καλύπτοντας τα χείλη σου με αυτό, σου δίνεται η δυνατότητα να περιγράψεις λίγο πιο πάνω από εκεί που τελειώνει κανονικά η γραμμή τους.

Σε συνδυασμό με ένα μολύβι, θα τους δώσεις μια όψη πιο ζουμερή και πιο γεμάτη!