3 Tips για γρήγορο styling όταν φριζάρουν τα μαλλιά σου!

Ωραία η βροχή κορίτσια μου και σίγουρα δημιουργεί ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό, τι γίνεται όμως με τα καημένα τα μαλλιά μας;

Η υγρασία προκαλεί το λεγόμενο φριζάρισμα, ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού γυναικών, το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε τουλάχιστον αχτένιστες!

Ειδικά, όταν η υγρασία προέρχεται και από μια ξαφνική βροχή -όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες- τότε είναι σίγουρο ότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε το hairstyling που παλεύαμε όλο το πρωί και να υποδεχτούμε τη ζούγκλα του Ταρζάν στο κεφάλι μας… Ή μήπως όχι;

Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τις bad hair days με 3 tips που θα σε σώσουν!

Καπέλο

Ένα ψάθινο καπέλο ή ακόμη και ένα jokey για πιο casual look είναι η ιδανική επιλογή για να ”συμορφώσεις” το χάος στο κεφάλι σου. Μην διστάσεις να το φορέσεος ακόμη κι αν βρέχει την ώρα που θα βγεις από το σπίτι. Σε λίγο που θα ξαναβγει ο ήλιος θα είσαι κ πάλι εντός θέματος!

Αξεσουάρ

Κορδέλες, τουρμπάνια, hair clips και oversized scrunchies είναι οι top επιλογές για φέτος! Λατρεύουμε τα αξεσουάρ γιατί μπορούν να μεταμορφώσουν όλο μας το στυλ σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Μη φοβηθείς να επιλέξεις έντονα patterns και χρώματα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Braids all the way

Οι πλεξούδες ήταν πάντα στη μόδα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί είναι από τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις! Bye bye φριζάρισμα και καλώς ήρθες sexy look!