Master Chef 4: Αγνώριστη η Μαρίνα Ντεμολλάι με κατακόκκινα μαλλιά [φωτο]

Το Master Chef έχει φτάσει στο τέλος του και ανυπομονούμε να δούμε αν η αγαπημένη του κοινού Μαργαρίτα, θα είναι αυτή που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!

Ωστόσο, ο φετινός κύκλος του ριάλιτι συζητήθηκε πολύ περισσότερο για τις κόντρες που είχε, παρά για τις μαγειρικές ικανότητες των παικτών.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού αν και εξαιρετική μαγείρισσα, σχολιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τον αντιδραστικό χαρακτήρα της. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που η παίκτρια μιλούσε με κακεντρέχεια για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, γεγονός που εξόργιζε τους φανατικούς θαυμαστές του παιχνιδιού!

Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Ντεμολλάι με το μαγειρικό της ταλέντο κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα του Master Chef, όπου και αποχώρησε από το Διονύση. Μετά την αποχώρηση της, η ίδια, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ευχαριστούσε όσους τη στήριξαν.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ανακοίνωση και εκεί που χαζεύαμε τις παλαιότερες αναρτήσεις της Μαρίναw Ντεμολλάι, έσαμε πάνω στις φωτογραφίες της με κόκκινα μαλλιά! Ναι, ναι κι όμως η πρώη παίκτρια δεν είχε διστάσει να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Μπορεί βέβαια να πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μαύρο είναι το χρώμα της, σίγουρα όμως παίρνει ένα μεγάλο Ναι για την τόλμη της να δοκιμάσει ένα τόσο φωτεινό κόκκινο. Εσείς τι λέτε; Της πηγαίνει;