Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Από πού εμπνεύστηκε τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά [video]

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά είναι ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.

Τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον δολοφόνο, ώστε να σκοτώσει την σύζυγό του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, καθώς ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, ενώ δημιουργείται ένα μεγάλο ερώτημα, σχετικά με την πηγή έμπνευσης του 32χρονου για τις απίστευτες δικαιολογίες που είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φέρεται ότι ο 32χρονος πιλότος να σκαρφίστηκε όσα σκηνοθέτησε, από μια αληθινή ληστεία που σημειώθηκε λίγα χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» αποκάλυψε ότι ο πιλότος και εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έπεσε θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι Μεγάρων το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του, κακοποίησαν το σκυλί του και αφού ολοκλήρωσαν την ληστεία, προσπάθησαν να πνίξουν την σύζυγο του.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είχε πει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η σύζυγος του είχε σημειώσει πως «άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα. Εκεί με χτυπούσαν με κλοτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα ο αρχηγός φώναζε σ’ έναν από τη συμμορία: “Γιώργο σκότωσε τη, σκότωσε την π……”. Πέρασα είκοσι δύο ημέρες στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη».

Όπως φαίνεται λοιπόν, η ληστεία που έγινε το 2018 ήταν η πηγή έμπνευσης του δολοφόνου της 20χρονης, καθώς υπάρχουν σχεδόν οι ίδιες περιγραφές με μερικές λεπτομέρειες να έχουν αλλάξει.

Τι είχε ισχυριστεί…

Υπενθυμίζεται, πως ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε σε προηγούμενες καταθέσεις του, πως οι δολοφόνοι μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού, σκότωσαν την Κάρολαϊν δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας από τα κάγκελα του σπιτιού για να μην γαυγίζει.

Όσο οι τρεις κακοποιοί, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, είχαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού, η 20χρονη μητέρα φώναζε.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας ήταν δεμένος όμως κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής, ο θάνατος της άτυχης μητέρας, ειδικότερα, οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας». Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας αφόρητα και σφίγγοντάς της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής έφραξε και τη μύτη της. Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.