The Bachelor 2: Σαρώνει ο Αλέξης Παππάς, πώς έσωσε την παρτίδα τελευταία στιγμή

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα γυρίσματα του The Bachelor 2, το οποίο πήγε να «καεί» λόγω κακής επιλογής του «εργένη», προίκα από την προηγούμενη διεύθυνση προγράμματος, αλλά που χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ιθυνόντων φαίνεται ότι σώθηκε έστω και την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, αποδείχθηκε σωτήριο το γεγονός ότι το κανάλι δεν είχε ανακοινώσει το όνομα του The Bachelor 2, παρά τις φωνές που υποστήριζαν ότι η δημοσιοποίηση του ονόματός του ίσως λειτουργήσει ως κράχτης για την συγκέντρωση περισσότερων αιτήσεων συμμετοχής κοριτσιών.

Και να που ήρθε ο Αλέξης Παππάς να σώσει την παρτίδα για το The Bachelor 2, αλλά και τον Alpha!

Ο Αλέξης Παππάς, εργένης στο The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς στην επικαιρότητα μετά survivor

Το πιθανότερο είναι ότι κανείς από τους τηλεθεατές δεν θα θυμάται ότι ο Χάρης Συντζάκης πέρασε από το παιχνίδι αλλά δεν ακούμπησε καμία από τις κοπέλες αλλά ούτε και τους υπεύθυνους με αποτέλεσμα να ζητηθεί η αντικατάστασή του προτού να είναι πολύ αργά και τιναχθεί η πολυδάπανη παραγωγή στον αέρα.

Ετσι, ο Χάρης έφυγε και ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο παιχνίδι για να σώσει την κατάσταση, υποδυόμενος τον “Εργένη” και μάλιστα με τεράστια επιτυχία από ότι λένε οι πληροφορίες που φτάνουν από το The Bachelor 2.

Οι φωτογραφίες της Αλέσια – της πλατωνικής του σχέσης – εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από το προφίλ του στο instagram και εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου τηλεόρασης και ενώ είναι ακόμα σε εξέλιξη το Survivor χωρίς ποτέ να δοθεί εξήγηση γι’ αυτό.

Το συμβόλαιο με τον Κοκλώνη και τα γυρίσματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είχε υπογράψει συμβολαιο με την Barking well media του Νίκου Κοκλώνη λίγες μέρες αφότου αποχώρησε από τον Αγιο Δομίνικο.

Τα γυρίσματα θα κρατήσουν όλο το καλοκαίρι, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης συνεχίζει να έχει τον ρόλο που είχε και στον πρώτο κύκλο.

Πάντως, πληροφορίες θέλουν το αποτέλεσμα να είναι αρκούντως ικανοποιητικό με τον Αλέξη Παππά να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση καθώς φαίνεται πως η υποκριτική, αλλά και η γοητεία του είναι τελικά αυτό που θα τον πάει ένα βήμα μπροστά από τον κατά τα άλλα όμορφο Παναγιώτη Βασιλάκο.