Μπάμπας ο Άκης Πετρετζίκης: Ποια η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, μητέρα του παιδιού του [video]

Η σύντροφός του Άκη Πετρετζίκη, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τεράστια χαρά για τον Άκη Πετρετζίκη σήμερα, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ο διάσημος σεφ ενημέρωσε το κοινό του πριν μερικά λεπτά ότι η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο το παιδί τους μέσα από την επίσημη σελίδα, που διατηρεί στο Facebook, αναρτώντας μία φωτογραφία, όπου κρατάει στο χέρι του τα μικροσκοπικά πατουσάκια του μωρού τους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας εξέφρασε την ευτυχία του, γράφοντας: «Πότε δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!»

Δείτε φωτογραφία του μωρού και ποια είναι πραγματικά η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Μπαμπάς έγινε ο Άκης Πετρετζίκης για πρώτη φορά, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω Instagram! Ο ευτυχισμένος πατέρας έκανε την πιο τρυφή ανάρτηση!

Ο διάσημος σεφ το απόγευμα της Παρασκευής κοινοποίησε στο Instagram του μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να κρατάει τα πατουσάκια του γιου του,

Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!

Όσο για τη γυναίκα του παιδιού του, πρόκειται για την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

H Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα με την οποία ο Άκης Πετρετζίκης γνωρίστηκε μέσω των social media, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Γι’ αυτό και η σχέση αυτή παρέμεινε για αρκετό καιρό καλά προστατευμένη.

Φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται δίπλα του και απολαμβάνουν όλοι μαζί την πρωτόγνωρη χαρά και ανυπομονούν για τον junior Πετρετζίκη!

Ο Άκης ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι έπραξε και τώρα…

O Άκης Πετρετζίκης μέσα από το instagram ανάρτησε μια φωτογραφία στις ιστορίες του με έναν μικρό σεφ γράφοντας “Loading…”

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ του κορυφαίου σεφ: