Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ και ξετρελαθήκαμε! [φωτο]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι γνωστό ότι λατρεύει να περιποιείται την εμφάνιση της, αφού είναι μια απο τις ομορφότερες Ελληνίδες της εγχώριας showbiz!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει μια πολύ καλή περίοδο, παρόλο που η ίδια πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της, Snik!

Η μελαχρινή καλλονή ωστόσο μοιάζει πιο ευδιάθετη από ποτέ και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της ακόλουθους.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ηλιάνα εμπιστεύτηκε τη Laloo Cosmetics για να ανανεώσει το μανικιούρ της και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει στους θαυμαστές της την περιποίηση που απόλαυσε!

Όπως ήταν φυσικό τα πληκτρολόγια πήραν… φωτιά και τα νύχια της Ηλιάνας έκλεψαν την παράσταση! Η ίδια επέλεξε να κάνει ένα μανικιούρ με mirror effect και πραγματικά μας ξετρέλανε με το κομψό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση, μέχρι τώρα, να μην ήταν στα φετινά must του καλοκαιριού, έχουμε όμως την εντύπωση ότι μετά την ανάρτηση της Ηλιάνας τα νύχια-καθρέφτης θα μπουν και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι!