Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει. Ηλικία, πόσο χρονών είναι [φωτο]

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν πάντοτε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνική showbiz! Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μανητίζει τα βλέμματα τόσο με τη μεσογειακή της εμφάνιση όσο και με την καλίγραμμη σιλουέτα της!

Η ίδια, μάλιστα, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως καταφέρνει να διατηρεί τις αναλογίες της με μικρά και συχνά γεύματα και αρκετή γυμναστική!

«Έχω καλό μεταβολισμό. Όταν παίρνω 2 ,3 κιλά ξέρω ότι πρέπει να κόψω κάποιες ατασθαλίες και μαζεύομαι. Ξαφνική δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν μπορώ να μη τρώω συχνά γεύματα. Με πιάνει τρέλα έχει πει χαρακτηριστικά.

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει φανατική θαυμάστρια των Pilates, ένα είδος προπόνησης που στοχεύει στην εκγύμναση όλου του σώματος και κυρίως του κορμού και αυτό φαίνεται άλλωστε από τους κοιλιακούς της!

Στα 51 της χρόνια, η εντυπωσιακή ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά στην Ελληνική τηλεόραση και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά με την φωτογραφία που ανέβασε!

Η ξανθιά καλλονή έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε με μπικίνι και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια πήραν… φωτιά!

Δες την ανάρτηση της εδώ: