Νύχια 2021: Οι 4 Πιο Hot Αποχρώσεις Του Σεπτεμβρίου!

Οι πιο όμορφες αποχρώσεις για το Σεπτέμβριο του 2021 είναι έτοιμες να υποδεχτούν το φθινόπωρο, όπως ακριβώς του αξίζει!

Τα έντονα χρώματα στα μανικιούρ μας θα αρχίσουν σιγά σιγά να δίνουν τη θέση τους στις σκούρες παλέτες, βάζοντας μας σε ένα cozy mood, με φόντο μια κούπα ζεστή σοκολάτα!

Με χαρά θα δούμε όλες τις κλασσικές φθινοπωρινές αποχρώσεις να παρελαύνουν, ήδη από τις αρχές του επόμενου μήνα, ακολουθώντας τις φετινές τάσεις της μόδας!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για σένα τα 4 πιο hot χρώματα που θα συναντήσεις στις παλέτες του Σεπτεμβρίου!

Κάνε κλικ στις εικόνες για να παραγγείλεις τα υπέροχα βερνίκια της Sergio Nails σε απίστευτες προσφορές!

Μουσταρδί

Άλλη μια φορά που το μουσταρδί θα έρθει για να πρωταγωνιστήσει στις top αποχρώσεις και όχι άδικα! Το αγαπάμε γιατί ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και χαρίζει μια εντυπωσιακή λάμψη!

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί παραμένει στη μόδα ακόμα και μετά από τη δυναμική καλοκαιρινή του εμφάνιση, που μας ενθουσίασε! Ιδανική επιλογή για μαυρισμένες επιδερμίδες, αφού κάνει την τέλεια αντίθεση .

Nude

Δεν πιστεύω να νόμιζε κανείς ότι τα nude δε θα βρίσκονται στα trends του φθινοπώρου! ΄Ηταν, είναι και θα είναι από τα αγαπημένα μας γιατί είναι διακριτικά και ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακά!

Σοκολατί

Μια μοναδική απόχρωση που είχε καιρό να εμφανιστεί στις φθινοπωρινές παλέτες! Φέτος, το σοκολατί θα έχει την τιμητική του και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό!