Σφαγή Γιώργου Τσαλίκη με ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση φωτιά και αγωγή 1εκατ. ευρώ για Big Brother

Ποιες οι νέες εξελίξεις στη κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ για το Big Brother;

Με αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ απαντάει ο ΣΚΑΪ στις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη.

Το υπέρογκο ποσό αφορά στα όσα ο τραγουδιστής καταλόγισε στον σταθμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο τραγουδιστής μέχρι στιγμής, ο ίδιος είχε υπογράψει εδώ και μήνες συμβόλαιο με τον σταθμό για την παρουσίαση του «Big Brother».

Όμως, στην διάρκεια της απουσίας του στην Αυστραλία για συναυλίες, κάποιες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του καναλιού, οδήγησαν τους υπεύθυνους στο να «επανεκτιμήσουν» τον ρόλο του Γιώργου Τσαλίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαρρεύσει προς τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ η είδηση πως την παρουσίαση θα αναλάμβαναν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ανήκε τότε στο δυναμικό του «Ευτυχείτε» και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μιλώντας στις κάμερες κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του reality και κανένας άλλος.

Τελικά, ο σταθμός ανακοίνωσε και επισήμως τα ονόματα του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα ως παρουσιαστών και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει από μέρες ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, σχολίασε καυστικά την ανακοίνωση σε insta story που δημοσίευσε.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος δεν κρύβει την πικρία του για την εξέλιξη.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΣΚΑΪ υπέβαλε αγωγή εναντίον του ύψους 1.000.000 ευρώ.