Ελένη Φουρέϊρα: Συντετριμμένη η τραγουδίστρια στην κηδεία του Mad Clip [φωτο]

Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πίτερ Αναγνωστόπουλου, κατά κόσμον Mad Clip!

Ο γνωστός τράπερ έχασε τη ζωή του σε ένα δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, όταν εκείνο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε μια κολώνα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του τραγουδιστή.

Τραγική ειρωνία το γεγονός ότι ο 34χρονος σταρ άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από ένα γαμήλιο γλέντι, όπου είχε παρευρεθεί για να διασκεδάσει τους νεόνυμφους, παρέα με την Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν συντετριμμένη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Mad Clip και οι σχετικές αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της επιβεβαίωσαν τις τραγικές στιγμές που περνούσε.

Σήμερα, στις 16:30 έγινε η κηδεία του νεαρού τράπερ, η οποία μεταδόθηκε και σε live streaming. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τον τραγουδιστή, η σορός του οποίου έφτασε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το Fthis, είδαμε την Ελένη Φουρέϊρα να καταφθάνει υποβασταζόμενη ενώ απαρηγόρητος ήταν και ο κολλητός του φίλος Light.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και η Ζόζεφιν, η Τάμτα, ο Stan αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον Mad Clip.